Al sinds het bestaan van Fun Trader kennen wij als hoogste service graad de Full Service Merchandise (FSM) formule. FSM is de overtreffende trap van serviceverlening. In dit concept heeft u totaal geen omkijken meer naar uw speelgoedmeters. Fun Trader bepaald (in samenspraak) het assortiment en houdt deze tijdens het gehele seizoen bij zodat u nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. Het assortiment zal worden afgestemd op voorzieningen op het park. Bijvoorbeeld; is er geen zwembad op het park maar wel een (zwem-) vijver, dan is een duikstaafje wat overbodig… En in het tegenovergestelde voorbeeld zou een vishengel een vreemde eend zijn in het assortiment. Kortom, we scannen de faciliteiten en passen daar het aanbod op aan.

FSM is de overtreffende trap van serviceverlening.

Vervolgens spreken we een frequentie af. Zo kan een afspraak hierover bijvoorbeeld zijn dat we in het voorseizoen iedere 3 a 4 weken langskomen en in het hoogseizoen iedere week. Dit verschilt sterk per park. Aan het einde van het seizoen laten we artikelgroepen uitlopen zodat er een beperkt maar allround assortiment overblijft.

Een aantal voordelen van dit systeem zijn;

  • We hebben hetzelfde doel. Zoveel mogelijk verkoop in de beschikbaar gestelde meters.
  • Geen tijd meer kwijt aan inkoop
  • Wij vullen de meters ter plekke aan en prijzen zelfs desgewenst de artikelen
  • Na iedere bezoek ziet uw presentatie er weer helemaal verzorgd uit
  • Hoge omloopsnelheid vanwege de scherpe prijsstelling maar toch een uitstekende marge (2.2 – 2.5)
  • Breed assortiment afgestemd op de faciliteiten van het park
  • Goede service en rechtstreeks contact met de FSM medewerker
  • De laatste trends en rages in uw schappen
  • We monitoren aan de hand van omzetcijfers. Deze hebben we op ieder moment voor u inzichtelijk op basis van geleverde artikelen.

Spelregels

FSM service is enkel en uitsluitend mogelijk met automatische incasso. Daarnaast machtigt u Fun Trader om in het geval dat er geen (tekeningsbevoegde) medewerker aanwezig is, zelf de bonnen af te tekenen. Een goede vertrouwensband is dus een vereiste. Denk hier a.u.b. over na. In geval van conflict zullen we u hier op wijzen.

FSM is enkel mogelijk vanaf tenminste 3 schapstellingen (3 meter) met daarnaast ruimte voor tenminste 2 staande displays.

Een ander punt is dat alle geplaatste artikelen in rekening worden gebracht. Wij werken niet met plaatsen in consignatie en ook is er geen retourrecht van kracht. Alles wat eind van het seizoen niet is verkocht zal dus ‘overwinteren’. Wel is er een regeling voor breuk en defecten. Wilt u hier meer over weten vraag dan de informatie op via e-mail.